Hvad er tantramassage for Peter?

HVAD ER TANTRA MASSAGE ?

I denne artikel besvarer jeg spørgsmålet: Hvad er tantra massage - for mig?

Hvad er tantra massage - En slags definition

Jeg vil i denne artikel prøve at fortælle hvordan jeg oplever den fysiske tantra. Hvad er tantra massage og hvad kan man nå via arbejdet med sig selv og sin krop. Artiklen er især henvendt til par, men singler kan også sagtens få udbytte af at læse den.

Hvis du har hørt om tantra massage og er nysgerrig, så er det værd at udforske ideen yderligere. Du vil se, at denne gave til dig selv eller din partner er en vidunderlig måde at forenes på i ånden og værdsætte intimitet på en sådan måde, at rejsen er vigtigere end destinationen. At lære om tantra massage kan vise sig at være en af de bedste beslutninger, du nogensinde har taget.

Tantra massage er et begreb, der er værd at gøre sig bekendt med. Det vidunderlige ved denne type massage er, at det kan opleves og omsættes i praksis på en række forskellige måder. Men hvis du ønsker at starte din rejse med at lære om de måder, hvorpå tantra massage defineres, er der her et par ting, du kan huske på:

Intimitet

Tantra massage er beregnet til at fremhæve og fokusere på intimiteten mellem dig og din partner

Tantra massage fremmer optimal afslapning, hengivelse og overgivelse. Det er ikke kun for den person, du giver massage til, men også for dig selv.

Tantra massage er ikke kun beregnet på at føles dejligt for din partner. At give massagen kan være lige så skønt, som det er for den person, der modtager den. Dette skyldes, at tantra massage styrker den fysiske og åndelige forbindelse mellem de to mennesker. En god tantra massage vil ofte opleves som en løbende udveksling af energi mellem de to mennesker.

Du behøver på igen måde være ekspert i massage for at give nogen en tantra massage.

Energi bevidsthed

Een måde at se på tantra massage, er at betragte den som en kombination af den naturlige seksuelle kemi mellem dig og din partner, der så kan kombineres med traditionelle massage teknikker.

Måske kan en tantra massage vække de 7 energicentre, som også kaldes chakraer. Du kan finde disse energicentre langs rygsøjlen.

Under en tantra massage session kan der ske det, at disse energicentre vil stimuleres og åbnes, og at energi bliver frigivet. Denne energi vil stimulere en generel følelse af velvære. Den vil samtidig uddybe den fysiske og åndelige forbindelse mellem den person der giver massagen og den person, der modtager massagen.

Tålmodighed og langsomhed

I tantra massage drejer det sig om tålmodighed. Du vil opdage, at når du får en god rytme i gang, vil tid og sted simpelthen smelte væk.

Når du er kommet til at forstå det grundlæggende i tantra massage, kan du begynde at lære om nogle af de fordele, både du selv og din partner vil nyde godt af.

Fordele ved tantra massage

Hvad er tantra massagens essens? Den er i sin essens uden et bestemt mål for øje. Meget grundlæggende er det at man ingen hensigt, agenda, dagsorden eller mål har.

Men her er nogle af de fordele, som jeg selv og andre har oplevet:

 • Du vil være i stand til at forbedre dine vejrtrækning
 • Når du begynder at mestre vejrtrækningen, der er forbundet med massagen, vil du opdage, at din vejrtrækning også forbedres på andre områder af dit liv.
 • Du vil opdage, at når din vejrtrækning er bedre, er din generelle udholdenhed i livet også bedre.
 • Du slapper virkelig af.
 • Tantra massage afslapper din krop og dit sind samtidig, hvilket kan føre til bedre søvn og øget årvågenhed.
 • Tantra massage stimulerer seksuel interesse hos dig og din partner.
 • Du får øget sanselighed, følsomhed og intuition.
 • Du kan opleve at det bliver lettere at afgrænse dig selv, samt sige til og fra overfor dine børn, partner, kolleger, venner, familie og din chef.
 • Din seksuelle lyst øges
 • Du mærker lettere hvad der foregår i din krop, f.eks. stemninger og følelser.
 • Det bliver sværere at overskride egne grænser.
 • Du mærker livsglæde boble op i dig uden særlig grund.
 • Du vil måske slippe gamle dårlige oplevelser og føle dig friere.
 • Du får lyst til at gøre noget godt og kærligt for dig selv.
 • Du får måske lyst til ikke altid at "stå bagest i køen" i forhold til familie, børn og venner.
 • Og mange andre oplevelser.

Samtalen

Jeg har i mange år brugt samtaleterapi/psykoterapi til, at hjælpe mig selv og andre mennesker med deres smerter og problemer. Jeg har hjulpet folk til at sætte ord på følelser og energier i kroppen, samt i deres relationer. Samtaler er fantastisk gode og nødvendige, men efter jeg mødte tantra massage har jeg opdaget, at der faktisk er spændinger og fastlåstheder i kroppen, som vi end ikke er klar over at vi har, før de pludselig forløses i  glæde, gråd eller andre udtryk.

Kan du stoppe tankerne?

Jeg oplever ofte en klient være i hovedet, når han/hun kommer her til en tantra massage. Hun/han taler om sine problemer, og er måske rigtig god til at sætte ord på hvordan hun/han har det. Og jeg kan mærke når det kommer fra hovedet, og at det på en måde er en smule distanceret. Det at mærke sig ind i problemet uden at tale, kan måske give en anden fordybelse. Det sker når hun/han i tavshed kommer længere og længere ind i sig selv, når massagen skrider frem.

Jeg bruger gerne en halv times samtale først og så tager massagen halvanden time. Jeg lever mig altid ind i det, og det er også det jeg ønsker af klienten. Hun/han skal bare nyde, slappe af og man skal ingen verdens ting.

Hvad er tantra massage så når man køber en session?

Jeg har valgt at tilbyde tantramassage til de fleste over 25 år samme uanset om du er mand eller kvinde. Blot skal du oplyse på forhånd om evt. medicinering, psykiske lidelser, sygdom og evt. STD.

Jeg har i gennem syv år givet tantramassage til ældre, svagelige, handicappede, kraftige, fede, spinkle, høje og lave. Det har ingen betydning for hvilken glæde du vil opleve, om din krops ydre fremtoning.

I tidens løb har jeg afvist ganske enkelte mennesker som kom til mig, og det har været fordi de var enten syge eller uvaskede.

Så hvis du på forhånd sørger for at være nyvasket, velsoigneret, at dine negle er klippede og at du er sund og rask uden smitsomme sygdomme er du meget velkommen.

Massagen er en rolig og glidende berøring. 

Nogen gange går jeg i dybden og bruger kræfter. Andre gange er der brug for den blideste fjerlette berøring. Der kan være mange energier i massagen.

Du skal ikke tænke tantramassage som almindelig massage, men mere som berøring og kropslig forkælelse. Og vi taler her om den intuitive tantramassage som jeg tilbyder.

Du og jeg kan ikke på forhånd regne ud hvilken vej massagen bevæger sig. Jeg er åben for dine impulser og sansninger. Ethvert menneske er unikt, og det er du også. Så det møde hvor mine hænder berører dig, er også unikt, og derfor er der ingen standard eller teknik over det.

Du vil blive mødt som den du er på denne dag, med den stemning og det humør du er i denne dag.

Selve massage starter med at du ligger på maven på briksen med et varmt tæppe over dig. Jeg indleder med en smuk og rolig musik, og varmen får dig langsomt til at slappe af, mens jeg hjælper dig ned i kroppen, ved at guide en meditation og tale dig beroligende ned i din krop via dybe vejrtrækninger.

Jeg har i forvejen varmet økologisk kokosolie op, som jeg blidt fordeler først over din ryg, ben, fødder, nakke og senere resten af kroppen.

Efter en del tid er hele din krops bagside blevet berørt/masseret og du vender dig om på ryggen, så forsiden nu kan nåes.

Yoni massage? - Lingam massage?

I det følgende benævnes det kvindelige køn yoni, og det mandlige køn lingam. 

Dit køn berøres KUN hvis du på forhånd har givet udtryk for at ønske det, og er du i tvivl vil jeg betragte det som et nej tak. Såfremt der under den indledende samtale siges nej tak, kan dette nej ikke ændres.

Hvis dit hoved og din krop giver forskellige signaler vil jeg hjælpe dig til at sige nej tak.

Yonimassage med hænderne kan være en del af tantra massagen, men er absolut ikke et must. Det er dig der bestemmer helt og holdent, og et nej tak vil altid være et nej. Nogen tantramassører tilbyder yonimassage med mund eller lingam. Det gør jeg ikke. 

Under den indledende samtale taler vi om yonimassagen, og hvis du der siger tydeligt ja tak, vil jeg alligevel spørge dig og din krop, når vi kommer så langt, om du stadig mener ja tak, eller om du har ombestemt dig, hvilket altid er helt ok.

Jeg følger de signaler din krop giver, så jeg opfordrer dig i den indledende samtale til at vise med din krop og åndedræt om du kan lide det. Det gør den kropslige kommunikation god hvis du er tydelig med dine signaler. Men selvfølgelig skal du kun gøre det, som føles naturligt for dig, og som kommer af sig selv.

Omvendt, hvis du mærker at du holder tilbage og måske hæmmer dig selv, så vil jeg prøve at opfordre dig til at give slip og vise alle de sider af dig selv som føles naturlige.

Også hvis der dukker følelser af skam, blufærdighed og generthed op, så vil jeg forslå dig at give slip på følelserne og bare være dig selv og din egen naturlighed.

Pæn pige og artig dreng

Måske vil du opleve at det slipper, og at du langsomt kommer i kontakt med fortidige mønstre om f.eks. at være en pæn pige eller en artig dreng.

Der er ingen mål i en tantra massage, men alligevel oplever mange at blive mere sig selv, give slip på gamle tankemønstre, mærke sin naturlige seksuelle energi strømme, nå længere ind i sin egen natur, slippe hovedet og øge sin sanselighed.

Jeg sætter rammen for massagen, passer på dig, hjælper dig hvis du slipper kontrollen, sørger for at dine grænser bliver overholdt og lytter til dine signaler, så du kan føle dig tryg og give så meget eller lidt slip som føles rigtigt for dig.

Der er ingen sexuelle ydelser som tilbydes uanset hvad. Den professionelle distance lyder måske kedelig, men er efter min opfattelse helt afgørende for at klienten får et optimalt udbytte af tantramassagen. Derfor optræder jeg påklædt eller med mindst boksershorts under sessionen.


Min massage har udviklet sig og taget en hel anden form end tidligere. Min intuitive tantramassage er en energifyldt afgrænset form.

Min tantramassage foregår på en briks og jeg er aldrig selv nøgen. Den form har så mange fordele for klientens proces og velvære at du måske selv vil opleve: 

 • At afgøre med dig selv om og hvis du vil være nøgen
 • At kunne synke helt ind i dig selv
 • At slappe af i forventning om at alt handler om dig og dit velbefindende
 • At du intet skal præstere
 • At der intet forventes af dig
 • At du inviteres til at åbne for alle de følelser og tanker som måtte komme til dig
 • At du kan slappe af i forvished om, at vi på forhånd har aftalt netop dine individuelle grænser via en skrifligt udfyldt sessionserklæring
 • At massagen forgår i professionelle rammer i Tantrahuset i Mejlgade og at min kvindelige kollega og jeg selv er garanter for kvaliteten
 • At alle tilbydes efterbearbejdning af tantramassagen via mail/telefon i ugerne efter sessionen.
 • At du hermed opfordres til at tage denne kontakt for efterbearbejdelse

Bliver man sendt hjem umiddelbart efter massagen?

Når massagen er slut, kan der dukke ting op som du vil tale om eller fortælle mig. Der opstår måske en fortrolighed, som kan være et skridt til at forandre store ting i dit liv...Jeg bruger altid

Den tid der skal til, på at snakke efter en massage, og du har her lejlighed til at sige det du får behov for at fortælle om dine tanker, følelser og reaktioner.

Hilsen Peter Hjeds

Hvilke sessioner tilbyder jeg i Tantrahuset?

Vil du opleve en gratis tantramassage demonstration?

Her er vore fælles retningslinjer for sessioner i Tantrahuset