Hvad er tantramassage ?

2020-11-03

HVAD ER TANTRA MASSAGE ?

I denne artikel besvarer jeg spørgsmålet: Hvad er tantra massage ?

Hvad er tantra massage - En slags definition

Jeg vil i denne artikel prøve at fortælle hvordan jeg oplever den fysiske tantra. Hvad er tantra massage og hvad kan man nå via arbejdet med sig selv og sin krop. Artiklen er især henvendt til par, men singler kan også sagtens få udbytte af at læse den.

Hvis du har hørt om tantra massage og er nysgerrig, så er det værd at udforske ideen yderligere. Du vil se, at denne gave til dig selv eller din partner er en vidunderlig måde at forenes på i ånden og værdsætte intimitet på en sådan måde, at rejsen er vigtigere end destinationen. At lære om tantra massage kan vise sig at være en af de bedste beslutninger, du nogensinde har taget.

Tantra massage er et begreb, der er værd at gøre sig bekendt med. Det vidunderlige ved denne type massage er, at det kan opleves og omsættes i praksis på en række forskellige måder. Men hvis du ønsker at starte din rejse med at lære om de måder, hvorpå tantra massage defineres, er der her et par ting, du kan huske på:

Intimitet

Tantra massage er beregnet til at fremhæve og fokusere på intimiteten mellem dig og din partner

Tantra massage fremmer optimal afslapning, hengivelse og overgivelse. Det er ikke kun for den person, du giver massage til, men også for dig selv.

Tantra massage er ikke kun beregnet på at føles dejligt for din partner. At give massagen kan være lige så skønt, som det er for den person, der modtager den. Dette skyldes, at tantra massage styrker den fysiske og åndelige forbindelse mellem de to mennesker. En god tantra massage vil ofte opleves som en løbende udveksling af energi mellem de to mennesker.

Du behøver på igen måde være ekspert i massage for at give nogen en tantra massage.

Energi bevidsthed

Een måde at se på tantra massage, er at betragte den som en kombination af den naturlige seksuelle kemi mellem dig og din partner, der så kan kombineres med traditionelle massage teknikker.

Måske kan en tantra massage vække de 7 energicentre, som også kaldes chakraer. Du kan finde disse energicentre langs rygsøjlen.

Under en tantra massage session kan der ske det, at disse energicentre vil stimuleres og åbnes, og at energi bliver frigivet. Denne energi vil stimulere en generel følelse af velvære. Den vil samtidig uddybe den fysiske og åndelige forbindelse mellem den person der giver massagen og den person, der modtager massagen.

Tålmodighed og langsomhed

I tantra massage drejer det sig om tålmodighed. Du vil opdage, at når du får en god rytme i gang, vil tid og sted simpelthen smelte væk.

Når du er kommet til at forstå det grundlæggende i tantra massage, kan du begynde at lære om nogle af de fordele, både du selv og din partner vil nyde godt af.

Fordele ved tantra massage

Hvad er tantra massagens essens? Den er i sin essens uden et bestemt mål for øje. Meget grundlæggende er det at man ingen hensigt, agenda, dagsorden eller mål har.

Men her er nogle af de fordele, som jeg selv og andre har oplevet:

 • Du vil være i stand til at forbedre dine vejrtrækning
 • Når du begynder at mestre vejrtrækningen, der er forbundet med massagen, vil du opdage, at din vejrtrækning også forbedres på andre områder af dit liv.
 • Du vil opdage, at når din vejrtrækning er bedre, er din generelle udholdenhed i livet også bedre.
 • Du slapper virkelig af.
 • Tantra massage afslapper din krop og dit sind samtidig, hvilket kan føre til bedre søvn og øget årvågenhed.
 • Tantra massage stimulerer seksuel interesse hos dig og din partner.
 • Du får øget sanselighed, følsomhed og intuition.
 • Du kan opleve at det bliver lettere at afgrænse dig selv, samt sige til og fra overfor dine børn, partner, kolleger, venner, familie og din chef.
 • Din seksuelle lyst øges
 • Du mærker lettere hvad der foregår i din krop, f.eks. stemninger og følelser.
 • Det bliver sværere at overskride egne grænser.
 • Du mærker livsglæde boble op i dig uden særlig grund.
 • Du vil måske slippe gamle dårlige oplevelser og føle dig friere.
 • Du får lyst til at gøre noget godt og kærligt for dig selv.
 • Du får måske lyst til ikke altid at "stå bagest i køen" i forhold til familie, børn og venner.
 • Og mange andre oplevelser.