Mandegruppe

MANDEGRUPPE I ÅRHUS

Ny mandegruppe startes op i Århus marts 2021

Vil du være med otte mandage?

Har du længe tænkt at gøre noget ved det?

Er der ingen undskyldninger længere?

Kan du som flere og flere mærke behovet for at være i et stærkt og commited mandefælleskab?

Er du træt af at du lader dine omgivelser forsøge at kastrere dig?

PRAKTISK INFO I BUNDEN AF DETTE OPSLAG

Kunne du godt bruge en flok mænds ideer til hvad du kan gøre i dit liv for at blive mere HEL, STÆRK, RANK, SIKKER, STABIL, MÅLRETTET 
Det er mere vigtigt end nogensinde at vi mænd tager os selv alvorligt

Til gavn for folk omkring os, vore børn, vore kvinder, vore kolleger, vore venner

Der er brug for mandefælleskaber hvor vi sammen øver os i at være åbne sårbar og i at have brug for hjælp

Derfor starter jeg en ny MANDEGRUPPE op i centrum af Århus.
Det føles dybt meningsfuldt at holde rum for mænd som kommer og har en vilje til at turde åbne op og og støtte hinanden.

Det handler om integritet styrke empati sårbarhed autencitet.
I mandegruppen er hensigten det modsatte nemlig at afkode os den automatiske coolness, og afføre os sværd og rustning. Og det gør vi selvfølgelig for, at undersøge hvad der er derinde og hvad der skjuler sig af ensomhed, angst, usikkerhed, styrker, viden og egenskaber. Alle de frø af noget andet, som bare ikke lige blev taget godt imod dengang i fortiden, og som vi derfor ikke lod spire.
Vi må være ti mand.  Så hvis du læser dette og tænker "Det er nu at jeg forpligter mig selv i en mandegruppe, så send mig en mail eller sms
Her under kan du læse mere om gruppen

MANDEGRUPPE OPSTARTES ÅRHUS
Jeg kan mærke at det har en kæmpe værdi -ikke mindst i denne metoo-tid!!-at mænd søger sammen i fællesskaber!
Det som kvinder allerede kan, skal vi mænd øve os på.Og så alligevel... er mandegrupper også noget andet end kvindefællesskaber
Alt det følgende er en beskrivelse af mig selv mit liv og min egen proces. Hvad jeg har lært om mig selv er det jeg gerne vil give videre. Det følgende er det der i mit eget liv har bragt mig selv videre mod større integritet. Det følgende er noget af det som for mig har givet størst værdi -som har været den største øjenåbner.


👉Det at hjælpe hinanden til mærke om der tales fra et sandt sted.

👉Det at mærke efter om der tales fra hjertet eller fra hovedet.

👉Det at mærke om der plapres fra hoved og fornuft.


Og det kan du ikke selv høre, er min påstand!!" Du ved ikke det du ikke ved

"Når du taler fra hovedet kan du ikke selv høre det, men nogen af de andre kan nok høre det. Omvendt når du taler fra hjertet påvirkes de andre mænd. Måske berøres de, lytter de, sluger dine ord, mærker dig ...Energien er helt anderledes☀️

Derfor kan vi lære hinanden at tale fra et mere sandt og rent sted.Og hvorfor skulle vi så det?

Hvad kan det bruges til?
Det handler om 

👉autencitet 

👉at være den man er

👉at udtrykke det man godt selv ved er sandt

👉at få tryktestet om de værdier man selv siger at man har, om ens handlinger også svarer dertil
Og ja det kan også være ret barsk at være i en mandegruppe

For man kan muligvis komme til at indse at man lyver for sig selv

Og det er jo aldrig nogen sjov erkendelse, men hvad vil man så gøre ved det?

Hvem beskytter man ved at lyve og hvem har gavn af løgnen? Der må jo være en eller anden fordel ved at lyve ellers gjorde man det ikke.
Det handler for mig i en mandegruppe om, at vi sammen skaber en kreds hvor den enkelte "tør at stå nøgen". Altså hvor man tør at vise sig selv uden beskyttelse. Alle vi mænd ved jo udemærket på egen krop, at i dette her samfund er vi "svage" hvis vi viser følelser. Derfor har vi lært os selv at være cool og upåvirket for at overleve.
For at klare os i det 21. århundrede og ikke blive kørt ned af de dygtige kvinder, må vi lære os følelsernes sprog. Det er afgørende at vi mænd lærer hinanden, at sætte ord på nuancerne i hvad der sker indeni os. Det holder ikke længere bare at bide tænderne sammen og gå ud i værkstedet. Vi bliver nødt til at lære at sætte ord på hvad der sker, også selvom vi har den "undskyldning" at vores fædre heller ikke kunne og derfor ikke lærte os det.
Det er afgørende vigtigt at vi øver os i at stå ved os selv overfor kvinden, på sådan en måde at ord, mimik, handlinger, følelser og prioriteringer er i overensstemmelse med hinanden.
Jeg oplever desværre mange af os mænd slipper styringen i vores eget liv og lader kvinden køre os over, fordi det på den korte bane er lettest. Men det holder ikke i længden, for inde i mændene skaber det frustration, irritation, vrede, apati, afmagt ligegyldighed. Og det kan hverken han eller hun leve med.
Så hvis det nu er blevet tid i dit liv til at gøre noget ved det, så hop på vognen.

Min lyst til at lave mandegruppen er at jeg på mine tantraworkshops oplever et kæmpe behov fra mænd for at have et lukket og trygt mandeforum til at arbejde med Sexualitet Styrke Initiativ Usikkerhed Energi Forhold til andre mænd Forhold til kvinder. Osv
Jeg har selv de seneste ti år haft uvurderlig hjælp og nytte i mit personlige og professionelle liv af mandegruppearbejde. Jeg er selv pt selv medlem af en mandegruppe som har haft møder ca hver måned igennem fem-seks år.
Formålet med mandearbejde er for mig at arbejde med og øve sig i at -tale fra hjertet-stå i sin sårbarhed-øve sig i følelsernes sprog-mærke sig selv-forpligte sig i et fællesskab=mødepligt-Walk The talk = sige hvad man gør og gøre hvad man siger.

Deltagerbetaling: 

For hele forløbet på otte mandage er kr 2400 som indbetales på Konto 3409-13129096

Datoer for møder er marts 8,15,22,29, april 12,19,26 og sidste gang 3. maj 2021 og man forpligter sig til at så vidt muligt at møde op hver gang. Gruppen vil højst kunne rumme ti mand ialt incl jeg selv Jeg selv er mødeleder hver gang

Send en beked hvis du er interesseret i at være med. 

Kh Peter