Retningslinier for sessioner

2020-09-26
 • Retningslinier for sessioner i Tantrahuset

  Vi glæder os til at byde dig velkommen her i Tantrahuset til en session/samtale/massage.
  Vi lægger vægt på at mødes i et trygt og tillidsfuldt rum, kendetegnet ved respekt og hjertelighed.
  Vi både arbejder forskelligt, og tilbyder forskellige ting, men i Tantrahuset har vi valgt nedenstående fælles retningslinier. Den enkelte behandler kan så have egne yderligere tilføjelser, som du selvfølgelig vil blive bekendtgjort med.

  • 1. Behandleren/Massøren har tavshedspligt i henhold til straffelovens paragraf 152. Hvilket i praktis vil sige at alt foregår i fuld fortrolighed.
  • 2. Al berøring i form af massage er envejs. Såfremt du/I ønsker at lære at give massage/ berøring henvises til par-sessioner, hvor man selv medbringer en partner, eller til vore workshops i Tantra massage.
  • 3. Behandleren/massøren anerkender altid klientens grænser. Der vil altid inden massagen påbegyndes være en samtale, hvor grænser for berøring italesættes/aftales.
  • 4. Personer under 25 år tilbydes ikke Tantramassage. De kan dog modtage behandling i form af almindelig massage eller samtale.
  • 5. Der berøres/masseres aldrig med kønsdele eller oralt.
   6. Der forekommer under ingen omstændigheder sex/samleje under sessioner.
   Der forekommer ingen yoni massage med lingam el omvendt .
  • 7. Der gives aldrig behandlinger/massage til personer påvirket af alkohol og/eller af euforiserende stoffer.

   AF dig som klient forventer vi at du inden vores session

   - fortæller behandler hvad intention med sessionen er
   - fortæller behandler alt relevant information vedrørende evt psykisk/fysisk lidelse, brug af psykopharmica, evt overgreb i fortiden
   -at du oplyser om evt allergier (ift til eks kokosolie, røgelse og latex)
   -at du oplyser om sygdomme som er vigtige for behandler/massør at kende til, og at du oplyser om evt. kønssygdomme, da vores aftale således må aflyses/udsættes.
   -at du kommer nyvasket og UDEN PARFUME eller røglugt.
   -at du respekterer vores afbudspolitik.
   VIGTIGT
   Opstår der i vores samtale inden selve massagen et NEJ i en af os til at indgå i massagen, så kan begge på dette tidspunkt sige fra/NEJ TAK og det uden nogen forklaring/begrundelse. Det indbetalte beløb vil naturligvis i sådan en situation tilbagebetales.


   Under massagen

   -at du kan tage ansvar for dig selv ift. hvad der i massagen føles rigtigt for dig, og at du er i stand til at udtrykke dine grænser og kunne sige NEJ, ikke nødvendigvis i ord, men også i bevægelse.


   AFTERCARE

   Ca. en uge efter vores session bliver du kontaktet via mail, og du vil blive tilbudt muligheden for en snak som kan være enten telefonisk eller via mail/Messenger. Der kan blive sat mange ting og tanker i gang, og at man kan føle sig ekstra sårbar i dagene efter, og at det er vigtigt at have et sted at gå hen med dette. Ligeledes har du mulighed for at give feedback på sessionen samt dele tanker/følelser og stille evt spørgsmål.


  • Aarhus okt 2020
   Peter & Mette