TANTRA FOR PAR - workshop

2020-10-16

'TANTRA FOR PAR' ER EN WORKSHOP FOR........

-Par som ønsker at arbejde dybere med hinanden inden for intimitet, nærhed, kropslighed, kommunikation og seksualitet.
-Par som er åbensindede og frie i at være kropslige og evt. nøgne i et rum sammen med andre mennesker.
-Par som ønsker en dyb proces og ønsker at inspireres i jeres samliv for at nå hinanden på et dybere plan end hidtil.
-Par som ønsker at arbejde med og tage parforholdet seriøst, og som ved at et godt parforhold skal plejes og prioriteres, for at fortsætte med at være berigende og udviklende.FOR PAR SOM ER ØVEDE UDBYDER VI 'TANTRA FOR PAR' RETREAT

- Se nederst på siden!HVORFOR TAGE PÅ 'TANTRA FOR PAR' WORKSHOP NÅR VI HAR VÆRET SAMMEN MEGET LÆNGE ?

Mange par får med tiden vaner. Vi dyrker sex på den måde som passer os bedst. Vi finder en måde som fungerer og så lader vi desværre vanerne tage lidt for meget over. Da vi var nye med hinanden var vi mere experimenterende og undersøgende. Vi brugte meget længere tid til at være intime sammen. Måske havde vi sex oftere og på flere tidspunkter af dagen. Der var en større tiltrækning og lyst til at undersøge og pirre hinandens kroppe.

Vi savner den tid da vi var nyforelskede. Den tid da sex var førsteprioritet. Dengang da vi slet ikke kunne lade hinanden være. Dengang da vi rørte meget mere ved hinanden og var frække og sexuelle sammen på alle tider af døgnet. Dengang da vi kyssede mere, elskede mere, rørte mere og snakkede mere.

Alle som er i et længerevarende parforhold kender det.

Og alle kender til tankerne og længslen efter at finde tilbage til dengang.

Hvordan kan vi komme tilbage til den tilstand igen?

Kan vi genskabe tiltrækningen?

Er det muligt at genoplive vores parforhold og gøre det langtidsholdbart?

Kan jeg igen komme til komme til at føle min partner som den dejligste skabning på jorden ?

Tør vi at arbejde med vores intimitet i et rum hvor der er andre par til stede?

Tør vi at lade os udfordre med det formål at opdage vore mønstre og måder at være intime sammen?


HVORFOR TAGE PÅ 'TANTRA FOR PAR' WORKSHOP NÅR VI NÆSTEN LIGE HAR MØDT HINANDEN ?

I har indledt et forhold indenfor den seneste tid måske det seneste par år. Måske har I begge børn og måske har I begge flere forliste forhold i bagagen. I er begge fuldstændig dedikerede, om at denne gang skal det bare lykkes. I er glade for hinanden og det fungerer. Både samtalen og sexlivet er dejligt. I kender måske hinandens børn og baggrund. Men måske lurer frygten alligevel i jer begge for om og hvordan I får det til at holde.

Hvad var det der gik galt i det sidste parforhold?

Kan vi denne gang vende vores tidligere dårlige erfaringer og bruge dem til at skabe det kærlige og intime parforhold som vi ønsker os så brændende?

Hvordan kan vi være proaktive og bevidste, så vi er på forkant med vores parforhold inden problemerne viser sig?

Sidst gled vi lige så stille og umærkeligt fra vores daværende partner og en dag var det forbi... men hvordan kan vi gøre alt for at undgå, at den situation opstår igen?


HER ER LØSNINGEN! TAG PÅ 'TANTRA FOR PAR' WORKSHOP.

Lær at arbejde bevidst med jeres relation. Lær at være bevidste i jeres berøring med hinanden. Vi vil lære jer at arbejde med polariteten i jeres relation så I arbejder ind i forskelligheden igen. Nøglen til den sexuelle tiltrækning er at arbejde med at lede og lade sig lede.

Nytænke jeres sexliv og de vaner som alle kommer ind i. Læg mærke til hvem der styrer jeres sexliv og hvem der lader sig styre. Det er væsentligt at blive opmærksom på. Også at blive opmærksom på det sexuelle initiativ og hvem der tager det. Når disse dynamikker bliver synlige så bliver der også mulighed for at justere dem. Her bliver du opmærksom på automatpiloten og hvad den gør og ikke gør ved jeres intimitet.

Kommunikationen med hinanden vil vi undersøge og styrke. At udtrykke sig og formulere sig. Øve sig i at bede om noget intimt og øve sig i at tage imod og udføre et ønske. Hvornår har I sidst gjort det?

Og hvad med at prøve at mærke den sexuelle energi uden at have sex. Prøve at være i den sexuelle spænding og forblive påklædte. Det kan være meget intenst og energiopbyggende.

Hvad er dine sexuelle drømme? Er de udlevede eller er du genert ved at udtrykke dem? Hvordan ville det mon være at bare udtrykke dem ind i din partners øre. Bare blive lyttet til. Ikke med det formål at det nødvendigvis skal udleves, men blot for at sætte ord på hvad du inderst inde drømmer og længes efter.

Lad jer guide ind i en lang række kropslige fysiske meditative sjove sexuelle øvelser med hinanden på den store madras som er jer tildelt.


INDSTIL JER PÅ AT ...

- Alle øvelser bliver forklaret og/eller vist på forhånd.

- Underviser (Peter) og assistent (Mette) demonstrerer øvelserne på hinanden.

- Peter og Mette laver øvelserne med hinanden samtidigt med deltagerne. Dette er en invitation til åbenhed og i høj grad som inspiration til Jer.
- I bliver kontaktet for en kort samtale inden jeres deltagelse på workshoppen.

-Seksuelt møde/elskov med penetration er en mulighed i nogle af øvelserne.


HVEM KAN DELTAGE?

Man kan kun melde sig på denne workshop som par uden at det dog behøver være et etableret parforhold. Vigtigst er det at I har lyst og åbenhed til at gå dybt med hinanden, og lægge skjoldet og være sårbare sammen.


PROGRAM

FREDAG

Døren er åben fra kl 18

18.30 Start Velkomst, indledning samt øvelser

21.30 Program slut

LØRDAG

08 Morgenmad

09.30 Workshop start

12.30 Pause/Frokost

13.30 Stilhedsvandring (6km)

15.30 Sharing Og Workshop fortsat

19 Middag

20.30 Frivilligt aftenprogram

21.30 program slut

SØNDAG

08.00 Morgenmad/sharing

09.30 Workshop start

12.30 Pause/Frokost/Sharing

15 Afrejse 


TILMELDING, PRAKTIK OG PRIS

Workhoppen er med to overnatninger på dobbeltværelse og fuld forplejning inkluderet. Vores kursussted ligger i Midtjylland. Vi afholder alle vore aktiviteter i den smukke og storslåede natur i skovlandet nær Nr. Snede i den dybe skov mellem søerne, langt fra byens og hverdagens larm og tummel.

BETALING: Mobile Pay 771822

eller konto nr 3409 13129096

PRIS kr 6000/par

Depositum kr2000 gælder som tilmelding og pladsen er sikret.

VIGTIGT skriv dato for event samt navn+mobilnummer på overførslen, da vi ellers ikke kan se hvad du er tilmeldt til.

Link til afbestillingsregler

TIDSPUNKT: se kalender for info om næste workshop

CA 2 UGER INDEN workshoppen modtager I et velkomstbrev, samt liste over ting i bedes medbringe

NÆRMERE INFO// samt spørgsmål

2287 5587FOR ØVEDE PAR: 'TANTRA FOR PAR' RETREAT

Dette er for jer som allerede har deltaget i 'Tantra for par' eller som har tilsvarende erfaring. På dette retreat går vi videre med nye men tilsvarende, andre og mere avancerede øvelser.

Se kalenderen her for weekenddatoer hvor denne mulighed udbydes.

se vores andre tilbud til par her

NYT NYT NYT pr. 1/7 tilbydes skæddersyede ophold for par af 2-3 dages varighed, helt ekslusivt for jer der gerne vil lære om/inspireres til tantra/tantramassage & mere fordybelse og nærvær i jeres relation, men ønsker at være alene om oplevelsen (til forskel fra at deltage på workshop med op til 10 deltagere) skriv/ring for at høre nærmere
Tantrisk wellness for par 

Tantramassage for PAR 
Tantrisk kærlighed for PAR
  PAR Parmassage