Tantramassage weekend workshop

2020-10-02

  Tiden står stille........
Der er så meget vi hele tiden skal..... Her skal du ingenting. Blot synke ind i dig selv og sanselig nydelse. Du kan deltage med så meget af dig selv som du har lyst til. Nøgenhed er godt men ikke et must. Lad dette være en forberedelse til resten af dit liv sammen med elskere, en partner eller i kontakt med venner. 
 Vi opbygger workhoppen på en måde, så der for dig er de bedste betingelser/muligheder for at kunne slappe helt af, velvidende at du respekterer og holder dine egne grænser, fordi du har lært at sige NEJ tak på en god måde, og velvidende, at der er rum og plads til at du frit kan sige og udtrykke dine JA`er dine ønsker og din lyst.

En TANTRA MASSAGE weekend workshop er........

2/3 dage med nydelsesfuldt og måske udfordrende samvær med en lille gruppe mennesker, der alle har lyst til, at lære/fordybe sig i tantrisk kontakt/berøring & massage. 

Kom på weekendworkshop i tantramassage sammen med andre både singler og par. Par er velkommen til at vælge hinanden på madrassen og arbejde eksklusivt med hinanden. For Jer som ønsker at fordybe jer med hinanden i en hel weekend. Men dette er også for Jer som gerne vil massere med "fremmede" mennesker af modsat køn.

BEMÆRK !!!!!!!
Workshoppen tilrettelagt så man laver øvelser og masserer med mennesker af begge køn både K og M. Du må derfor som udgangspunkt være indstillet på at være åben for kontakt med dem der er.
Det betyder at hvis du foretrækker at lave øvelser/massere sammen med din drømme-M/K, eller har præferencer for bestemt køn, så må du selv medbringe ham/hende.
Hvis I er tre mennesker som gerne vil tilmelde jer og lave øvelser sammen kan I også det.

Program (med forbehold for ændringer)

Fredag kl 18.30-21.30
Tantrakørekort for alle. Her får du lejlighed til på en legende let og sjov måde, at komme tilstede og lære de andre deltagere lidt at kende. Her kan også være deltagere der KUN er med denne aften
Lørdag kl 10-21.30
Inspiration til tantramassage. Dagen omfatter øvelser kontakt/berøring samt Massage af kroppen. Vi starter og slutter dagen med sharing
Søndag kl 09-15
Inspiration til tantramassage. Dagen omfatter øvelser kontakt/berøring med de deltagere samt Massage af kroppen. Vi starter og slutter dagen med sharing


-Stort set alle øvelser vil blive vist/demonstreret på forhånd
-Underviser (Peter) og assistent (Mette) viser øvelserne på hinanden
-Der vil altid/så vidt muligt, være en hjælper tilstede på disse workshops, denne person kan deltage i alle øvelser på ligefod med alle andre deltagere.Indstil dig på at.....

- At tage ansvar for egne personlige grænser, og hvad du har lyst at være med til. Man kan til enhver tid sige fra, sige nej, træde ud eller holde pause fra en øvelse. Vi vil blot bede om, at man så vidt muligt bliver i rummet og processen under hele kurset, for ikke at skabe unødige forstyrrelser for sig selv og andre.

-Dette er et øverum, hvor du først og fremmest kan lære noget om dig selv, egne grænser og egne reaktioner.
-Du kan risikere at blive afvist, fordi alle øver sig i at være tro overfor sig selv.
-Det kan blive din opgave at afvise en anden, for at være helt autentisk overfor dig selv og vi andre.

Fredag; Niveau for fysisk kontakt er Niveau 1
Lørdag og søndag; Niveau for fysisk kontakt er Niveau 3 Du er velkommen til at deltage hvis du....

-Har deltaget i "tantra kørekort"  (enten ifm kurset eller på et tidligere tidspunkt)
-er sund og rask, dvs fri for smitsom sygdom. 
-er vel soigneret og nyvasket og fri for parfume.
-er indstillet på at respektere dig selv og alle andre i rummet.


Tilmelding, praktisk og pris.....


-Weekend workshop i Tantra massage 2500 kr pr person betales ved tilmelding (inkl overnatning og logi) (rabat gives ved tilmelding af 2 personer sammen)
-Tilmeld dig ved at betale beløb til kontonummer 3409 13129096 eller Mobile Pay 771822 og HUSK ALTID at skrive dit fulde navn/mobilnummer + dato for event (da vi ellers ikke kan vide hvad det er du betaler for) VIGTIGT !!! 

-Ved din tilmelding vil du altid, hvis vi ikke på forhånd kender hinanden, blive kontaktet af arr.
-Ca 2 uger inden workshoppen tilsendes infobrev incl. liste over hvad du skal medbringe
-Alle deltagere bliver i ugen efter workshoppen kontaktet af arr. for evt.feedback.

Vi glæder os til en weekend sammen med dig


Peter & Mette