TANTRISK SELVUDVIKLING FOR KVINDER

2021-05-24

TANTRISK SELVUDVIKLING FOR KVINDER

Tantramassage med Mette i kombination med terapeutisk samtale med Peter


3 timer varer sådan en session.

MASSAGEN

Når du ankommer modtages du af Mette. Du og hun har til en start en tantramassage. Mette har 25 år bag sig med massage/kropsbehandlinger og har således erfaring og kompetencer der gør, at du kan føle dig tryg og værende i de bedste hænder.

Tantramassage har til formål at slippe hovedet og komme ned i kroppen. Du opnår måske et større nærvær med dig selv og din krop. Hvis du modtager massagen uden forventninger om noget bestemt hjælper du dig selv bedst.

Det tantriske rum hun med glæde inviterer ind i har det særlige ved sig, at det er en stund hvor du inviteres til at slippe tanker, fordomme, ønsker, hensigter, analyser og alt det andet som vi normalt bærer i vore hoveder og tanker.

Når det sker levner det mere plads til at du sanser, mærker og fornemmer alt det der også foregår i dit system. Måske vil du mærke en følsomhed du ikke var klar over du rummede. Måske en glæde boble op i dig som du ikke ellers giver tid at mærke. Måske triller glædestårer ned af dine kinder uden at du kan kontrollere dem og uden du kan forklare hvor de kommer fra.

Og det er netop hvad vi byder på. Et rum hvor du ikke behøver forklare noget men blot er i dig som du er.

Nogen føler sig efterfølgende dybere hjemme i sig selv. Nogen beskriver at de opnår en længe savnet jordforbindelse. Nogen mærke en glæde over egen krop som ellers ikke normalt er der.

SAMTALEN

Når du efter halvanden times tid rejser dig fra massagen, har taget et bad og har klædt dig på igen er det tid til en samtale med Peter.

Peter er psykoterapeut og taler med dig om det der er og det der er dukket op i dig under massagen. Du mærker nok dig selv dybere og uden filter. Peter vil spørge dig hvad du mærker nu hvor den rutinemæssige selvbeskyttelse er lagt lidt ned. Hvad der inde under det panser vil alle går og omgiver os med. Der opstår en trang til at være lidt mere ærlig omkring dig selv og dine relationer. Det er i vores erfaring rigtigt godt at integrere massagens sansninger ved at sætte ord på efterfølgende

Forhåbentlig forlader du vores fælles session efter 3 timer mere afklaret, mere afslappet, mere energifyldt og nu igen med personlig udvikling som tager udgangspunkt i hoved men ISÆR kroppen.

Skulle du efter denne session have behov for at arbejde videre med dig selv på denne vis, anbefaler vi på det kraftigste at vi datosætter tre eller fem sessioner med højst tre-fire uger imellem hver.

Prisen er

Kr 2100 for én session (3 timer)

Kr 6000 for tre sessioner (a 3 timer) i et forløb over tre mdr. (2000/session)

Kr 9000 for fem sessioner (a 3 timer) i et forløb over fem mdr. (1900/session)

For mere info

Ring 2287 5587 (Peter)

Eller mail Hede&Hjeds@gmail.com

Kh Mette og Peter